Vacancy 1, 2 and 3:

Bar Pilar zoek keuken personneel!

1 voltijds kok
1 hulpkok (voltijds/deeltijds)
1 keuken medewerker (voltijds/deeltijds)

VACATURES KEUKEN

Momenteel zijn we op zoek naar nieuw personeel om ons keukenteam te versterken, die onze reeds succesvolle en gevestigde keukenoperatie kunnen voortzetten, terwijl we de tijd nemen om het Pilar-concept verder te ontwikkelen en onszelf te behouden in de voorkeur van onze loyale en lieve klantenkring.

Onze voorkeur gaat uit naar een gemotiveerde kok die wil instappen in het bedrijf en zakenpartner wil worden.

FUNCTIESOMSCHRIJVING

Toezien op hygiëne
Je kent en respecteert alle hygiënemaatregelen volgens het FAVV-reglement. Je ziet zelfstandig en zelfzeker toe op de strikte naleving ervan door alle medewerkers, leveranciers, onderhoudsdiensten.

Bestellen en stockeren
Je schat de benodigde hoeveelheden van alle verbruiksartikelen aan de keukenzijde, gaande van voedingswaren over bereidings- en hygiëneartikelen. Je stockeert de voedingswaren in strikte naleving van de HACCP regels. Je evalueert periodiek de duurzaamheid en prijzen van alle artikelen.

Catering en evenementen plannen
Er is een groot cateringpotentieel dat we wensen te realiseren.
Dagwerk met flexibiliteit bij avondevenementen
Van maandag t.e.m. vrijdag leidt je de kookprocessen in de keuken. (er zijn enkele geselecteerde zaterdagen en enkele zondagen per jaar) De keukenwerking is grotendeels overdag en er is op dit moment geen service coupé.

JOUW PROFIEL

Je kan heerlijke gerechten maken in de vegan-vriendelijke keuken (ook met vis- en vleesopties). Je werkt kostbewust, zowel wat ingrediënten, stockbeheer als tijdplanning betreft. Een kok- of hotelschoolopleiding en werkervaring zijn pluspunten. Je hebt een goed niveau van Nederlands of Engels. Meertaligheid, in het bijzonder Frans en Engels, is ook een plus.

Je kan rechttoe rechtaan leiding geven en mensen motiveren. Je kan goed het overzicht bewaren en kalm en correct blijven aansturen, ook op drukke momenten. Je bent planmatig en administratief ordentelijk, maar je bent flexibel in de omgang met de inherente onberekenbaarheden van het beheer van een middelgrote bistro waar soms veel meer, soms veel minder klanten dan verwacht binnenkomen. Je ziet het werk, en vult kalme service-momenten in met voorbereidend en opruimwerk, waar je ook je collegas toe aanspoort.

ONS AANBOD

We bieden je een voltijdse (38u) aanstelling aan, ook deeltijs mogelijk. Gelet op de campusdynamiek is er ruimte voor het opnemen van een langere vakantieperiode tijdens de zomermaanden/kerstmis.

Je doet praktische ervaring op in toegepaste keukenorganisatie. Je helpt mee een vooruitstrevend project uit te bouwen, dat o.a. via haar veganvriendelijke aanbod een rol speelt in de ruimere verspreiding van een duurzame eetcultuur. Je kan elke dag direct resultaat zien van jouw eigen inzet, via de feedback van jouw medewerkers en van tevreden klanten.

Ervaring in een geweldig, snel spannend café.

Een correcte, open en respectvolle werkomgeving.

Wij bieden groeimogelijkheden, zowel inhoudelijk als financieel. Er bestaat ook de mogelijkheid om zakenpartner te worden.

Je begint idealiter op 08 Januari 2024

Solliciteren?

Stuur uw C.V en motivatiebrief naar info@barpilar.be t.a.v. Francisco Rodriguez. Geen PM, facebook of insta, deze zullen niet worden beantwoord. Alleen via mail aub.

Vanwege het grote aantal sollicitaties kan het zijn dat sommige e-mails niet worden beantwoord. Zorg ervoor dat u zich alleen aanmeldt als u aan de gevraagde vereisten voldoet.

Tot binnekort!

Vacancy 4:

VACATURE BAR part time staff jobstudenten (20hrs +- STUDENTEN ALLEEN) 1 of 2 part-time personeels jobstudenten BESCHIKBAAR TIJDENS de examenperiode (ALLEEN studenten).

LET OP!

*Omdat deze vacature bedoeld is als invaller voor zittende werkstudenten met een hoge examenlast, is deze vacature beter geschikt voor een student met een lagere examenlast / en verlengd beschikbaarheid tijdens deze periode. Uiteraard is het ook mogelijk om ook na de examenperiode deel uit te blijven maken van het team!

De bar-bistro is een evenementrijk cultuurcafé, een warme ontmoetingsplek voor de hele VUB-gemeenschap – van technische staf over onderzoekers en proffen tot studenten – en tegelijk een trekpleister die de hele buurt en Groot-Brussel verwelkomt.
Standaard openingstijden zijn 10:00-11:00 tijdens de week, behoudens evenementen waar de sluitingstijd later kan worden, en een beperkte opening op zaterdag, a couple of sundays a year.

Taken en verantwoordelijkheden
• 2 tot 3 weekshifts s’avonds en/of s’morgens
• Evenements: Soms kan op zaterdags
• Bij afsluit: checklist afsluit respecteren

Wat wij bieden

• Deeltijdse job, met avondwerk.
• Begin aanstelling: 08/01/24
• Ervaring in een geweldig, snel spannend café
• Een correcte, open en respectvolle werkomgeving

Profiel kandidaat
• Iemand die actief werk ziet, doet en doorgeeft, ook in kalme momenten

• Ervaring in HORECA
• Warme, gastvrije houding naar de cafégangers toe
• Egalitaire, solidaire houding naar de medewerkers toe, maar
bereid om sturend op te treden waar nodig

• Goed niveau van Nederlands. Goed niveau van Frans en
Engels aanbevolen. Andere talen zijn ook een plus, op deze
internationale campus
.
• Nauwkeurig omgaan met timing,
• Streng op het vlak van hygiëne

• Stressbestendig en wendbaar in omgang met soms
onberekenbare cafédynamieken
• Flexibele attitude wat betreft werkuren


Solliciteren?

Stuur uw C.V en motivatiebrief naar info@barpilar.be t.a.v. Francisco Rodriguez. Geen PM, facebook of insta, deze zullen niet worden beantwoord. Alleen via mail aub.

Vanwege het grote aantal sollicitaties kan het zijn dat sommige e-mails niet worden beantwoord. Zorg ervoor dat u zich alleen aanmeldt als u aan de gevraagde vereisten voldoet.

Tot binnekort!

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/barpilarbrussels/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/brusselbarpilar/